Björknässkolan i Nacka kommun

Fritidshemmen stänger kl 16:00 den 25 mars och 6 maj. Läsårsdata

VÄLKOMMEN PÅ LÄXHJÄLP
Gäller alla elever åk 7-9, ingen föranmälan behövs. Skolans erfarna resurspedagoger genomför verksamheten.
Mån 15:10 - 17:00
Ons 15:30 - 17:00
Tor 08:00 - 08:50
Fre 08:00 - 08:45
Plats: Sal 113

Nationella prov genomförs enligt skolverkets datum, se här

RSS Feed - Våra nyheter

Nyheter RSS 2.0 Nyheter RSS 2.0
Nyheter ATOM Nyheter ATOM

Våra profiler

Alla elever i årskurs 7 väljer en profil efter intresse och utbud. Profilvalet görs efter skolvalet och alla gör ett förstahandsval och ett andrahandsval. För att en profil ska starta krävs att flera söker den, gränser går ungefär vid 10 elever. Profilen innebär att man läser 80 minuter i ämnet i veckan i tre läsår.

Alla som söker en profil som blir av får sitt val. I varje klass på skolan går elever som valt olika profiler, vi blandar alltså elever med olika profilval.

När du gjort ditt skolval till Björknässkolan får du ett mail eller brev hem med en länk där du gör ditt profilval (eller se nedan). Där kan du även önska val av kompisar inför sammansättningen av klasser.

LÄNK till broschyren om profilvalet.

LÄNK till profilval för dig som ska börja årskurs 7 på Björknässkolan höstterminen 2020.